Pure Cell Treatment - MÅ, SINGEL 1490 kr - 75 min

Pure Cell Treatment - MÅ, DUO 1890 - 90 min (priset gäller 2 personer)

Rengöring, saltpeeling, ansiktsmask, hand- och underarmsmassage, ansiktsmask, lång ansikts- och dekolletagemassage, creme, skyddande mineralpuder eller foundation

- Behandlingen ökar cellförnyelsen
- Gör dina hudceller mer motståndskraftiga
- Skyddar huden mot fria radikaler
- Stimulerar kollagenproduktionen
- Bygger upp hudens syraskyddsmantel
- Ger lyster
- Påskyndar reparationssystemet i huden
- Ökar vitalitet och spänst
- Omedelbara resultat, men även verksam på lång sikt

- Passar alla

Gällande DUO behandlingen: Vid 2 tillfällen under den sköna behandlingen byter ni plats med varandra. Medans den ena får behandling av terapeuten, njuter den andra av fotmassage och dricker något gott i väntrummet med verkande ansiktsmask. Som ett litet minispa för 2! Verkligen en uppskattad behandling som ger det där lilla extra med bästa vännen!


För första gången i världshistorien...

...har ett hudvårdsmärke lyckats med det man trodde var en omöjlighet, nämligen att erbjuda "levande hudvård".
Maria Åkerberg - Dermanord, är det första varumärket som kan erbjuda en ansiktsbehandling där levande stamceller från växtriket används direkt på huden, närmare bestämt från Rosenrot. Dessa stamceller lever tills den stund deras livskraft pressas mot huden för att den ska absorbera all den närande rikedom som finns i cellerna.

Fördelarna är många. En unik uppbyggnad av huden påbörjas genom att hudcellernas kärna boostas maximalt på ett sätt som knappt varit möjligt tidigare. Detta ger huden kraft att reparera sig själv. Med denna världsnyhet sätter Maria Åkerberg - Dermanord ribban på en helt ny nivå när det handlar om naturlig/ekologisk hudvård, den har aldrig varit såhär livskraftig förr.

Stamcellerna innehåller höga halter av antioxidanter som ger huden omedelbar vitalitet, men det viktigaste av allt är att den bygger upp huden på lång sikt. PURE CELL TREATMENT är behandlingen med högintensiv näring som bygger upp huden på cellnivå. Behandlingen passar alla.

Totalsumma:
    Till kassan
    (0)
    Tillagd i varukorgen