Öppettider:

Behandlingar:  

Boka din behandlingstid här!

måndagar: kl 09-15

tisdagar: kl 09-18

onsdagar: kl 09-15

torsdagar: kl 09-18

fredagar: kl 09-15

lördagar: kl 08-10 - ojämna helger

 Vid dessa tider ägnar jag mig 100% åt dig i behandlingen. Behandlingen inleds alltid med en konsultation så du känner att du får ut så mycket som möjligt av din stund hos mig. Självklart ingår alltid rekommendationer med hur du ska fortsätta vårda din hud efter behandlingen - dels hur du ska göra hemma och dels om du behöver följa upp med fler behandlingar. OBS! Om du inte hittar en tid som fungerar, kan du alltid skicka ett SMS/ E-post och se om jag har andra tider än de som syns på bokningssidan.


Butik och Rådgivning:

Du kan boka din shoppingtid HÄR. Vid dessa tider kan du i lugn och ro komma och få rådgivning eller handla Maria Åkerbergs hudvårdsprodukter och Hudvårdande Make-Up samt Presentkort. Om du inte hittar någon tid som funkar bra för dig, så skicka SMS/ E-post /ring 0705123450, så bestämmer vi en annan tid som du kan komma förbi på. 

Om du vet vad du vill ha för produkter, gör vi i ordning din beställning, så kan du plocka upp dem när du vill eller om du bor i närområdet, så får du dem levererade till dörren eller din brevlåda. Beställ HÄR i Webshopen eller skicka SMS / E-post. Leverans sker samma dag om beställningen görs före kl 12, annars dagen efter. Om jag inte har din produkt i lager kan det dröja ett par dagar, men då får du information om det.

Obs! Avvikelser kan förekomma.

Övriga tider enligt överrenskommelse.

Hitta hit:

Buss linje 4 stannar ca 150 m från Hudstudio C.

Hitta din resa här: https://www.skanetrafiken.se/sok-resa/


COVID - restriktionerna ändras, men samma trygghet för dig som kund!

Jag fortsätter med extra insatta åtgärder:

  • Extra skydd:. Jag kommer att fortsätta använda Visir, Munskydd och Handskar under din behandling. Hygienen som alltid är i fokus, kommer det även fortsättningsvis vara en rejäl lucka mellan behandlingarna, så extra städning kan utföras. Precis som vanligt arbetar vi med höga krav på hygien och samtliga ytor och redskap rengörs enligt branschrekommendationer mellan varje kund. Det finns möjlighet att tvätta händerna när du kommer och handsprit finns tillgänglig. 
  • Avbokning: Självklart är jag helt symptomfri och frisk när jag tar hand om dig. Det kan innebära ändring med kort varsel... Likaså har jag märkt hur noga du som kund är att avboka din tid om du känner symptom eller är sjuk. Naturligtvis är där inga avbokningskostnader även om du avbokar samma dag!

Totalsumma:
    Till kassan
    (0)