Öppettider:

Behandlingar:  

Boka din behandlingstid här!

måndagar: kl 09-18

tisdagar: kl 09-14

onsdagar: kl 09-15

torsdagar: kl 09-18

fredagar: kl 09-14

 

Vid dessa tider ägnar jag mig 100% åt dig i behandlingen. Behandlingen inleds alltid med en konsultation så du känner att du får ut så mycket som möjligt av din stund hos mig. Självklart ingår alltid rekommendationer med hur du ska fortsätta vårda din hud efter behandlingen - dels hur du ska göra hemma och dels om du behöver följa upp med fler behandlingar. OBS! Om du inte hittar en tid som fungerar, kan du alltid skicka ett SMS/ E-post och se om jag har andra tider än de som syns på bokningssidan.


Butik och Rådgivning:

Fredagar:  Boka din shoppingtid här!

Lördagar: Boka din shoppingtid här!

Under rådande Pandemi finns just nu inte "Butiksöppet-tider", eftersom risken finns att flera kunder samlas samtidigt. Boka istället din shoppintid HÄR eller så skicka SMS/ E-post /ring 0705123450, så bestämmer vi en annan tid som du kan komma förbi på. 

Vid dessa tider kan du i lugn och ro komma och få rådgivning eller handla Maria Åkerbergs hudvårdsprodukter och Hudvårdande Make-Up samt Presentkort.

Du kan såklart komma andra tider också, men då helst efter överenskommelse. Detta för att jag ska kunna ägna mig helt åt dig när du handlar!

Om du vet vad du vill ha för produkter, gör vi i ordning din beställning, så kan du plocka upp dem när du vill eller om du bor i närområdet, så får du dem levererade till dörren eller din brevlåda. Beställ här i Webshopen eller skicka SMS / E-post. Leverans sker samma dag om beställningen görs före kl 12, annars dagen efter. Om jag inte har din produkt i lager kan det dröja ett par dagar, men då får du information om det.

Tack för din förståelse!

Obs! Avvikelser kan förekomma.

Övriga tider enligt överrenskommelse.

Hitta hit:

Buss linje 4 stannar ca 150 m från Hudstudio C.

Hitta din resa här: https://www.skanetrafiken.se/sok-resa/


COVID

Bokningstiderna är anpassade så att där är en rejäl lucka mellan varje behandling. Skyddsutrustningen som används i samtliga behandlingar är visir och munskydd av samma säkerhet som sjukhusen använder (FFP3). Handskar används som vanligt.

Det finns möjlighet att tvätta händerna när du kommer och handsprit finns tillgänglig. Precis som vanligt arbetar vi med höga krav på hygien och samtliga ytor och redskap rengörs enligt branschrekommendationer mellan varje kund.

Om du har några som helst symtom, avbokar du din tid direkt, samma dag om det behövs. Självklart inga avbokningskostnader! 

Tack för din förståelse och tack för ditt bidrag till minskad smittspridning!

Varmt välkommen!


Totalsumma:
    Till kassan
    (0)